Binnenkijken bij

Greet

Binnenkijken bij Greet: een moderne keuken met tijdloos hout

Greet vond het tijd voor een frisse start in haar nieuwe woning. Na een volledige renovatie van het huis moest ook de keuken worden aangepakt. “Alles is van binnen gesloopt en opnieuw opgebouwd”, vertelt Greet. Met de hulp van Schepers Keukendesign creëerde ze een prachtige moderne keuken, waarin warmte en functionaliteit samenkomen.

Een persoonlijke aanpak en vakmanschap

Greet kwam, nadat ze diverse andere keukenwinkels had bezocht, bij Schepers Keukendesign terecht. Wat haar vooral aansprak, was de persoonlijke aandacht. “Ik had eerder andere keukenzaken bezocht, maar daar voelde ik me wat minder gezien. Bij Schepers werd ik direct op mijn gemak gesteld”, legt ze uit. Ze benadrukt de vriendelijkheid van het team: “Ze zijn zo geduldig. Ook al kwam ik drie keer terug met vragen, niets was te veel.”

De keuze voor een keuken was niet meteen duidelijk voor mevrouw. Ze had eerst een lichte keuken in gedachten, maar tijdens een bezoek aan de showroom viel haar oog op donker hout. “Ik zag dat hout en dacht: ja, dat is het!” zegt ze lachend. Het contrast tussen haar oorspronkelijke idee en de uiteindelijke keuze heeft haar niet teleurgesteld. “Het past gewoon perfect bij mijn keuken.”

Een moderne keuken die praktisch en op maat is

De nieuwe, moderne keuken is niet alleen mooi, maar ook praktisch en op maat gemaakt. “Ik ben niet zo groot, dus de oven hebben ze wat lager gezet”, vertelt ze. Dit soort maatwerk maakt de keuken voor haar nog comfortabeler. Ook koos ze voor een smalle afwasmachine: “Dat komt beter uit, want ik ben nu alleen”, legt ze uit. De keuken bevat verder alle essentiële apparaten die het dagelijks gebruik vergemakkelijken, zoals een koelkast, oven en de fijne quooker. “Die kraan is echt geweldig. Geen gedoe meer met een waterkoker, gewoon direct thee uit de kraan. Ik drink nu echt veel meer thee!”

Vakmanschap en service op hoog niveau

De samenwerking met Schepers Keukendesign verliep volgens Greet op rolletjes. “Ze kwamen alles nauwkeurig inmeten’’, vertelt ze tevreden. Ook tijdens het plaatsen was de service uitstekend. Toen een monteur een kleine beschadiging aan een deurtje ontdekte, werd dit direct vervangen zonder dat ze erom hoefde te vragen. “De service is gewoon uitstekend”, benadrukt ze.

Een keuken voor de toekomst

Greet is ontzettend blij met het eindresultaat. Ze benadrukt dat haar keuken niet alleen modern is, maar ook voorbereid op de toekomst. “Het is geen ouderwetse keuken, hij is helemaal op maat gemaakt en precies zoals ik het wilde.” Of ze anderen Schepers Keukendesign zou aanraden? “Zeker weten! Alleen maar positiviteit’’, sluit ze enthousiast af.